.

ترشی، کلسیم را دفع می کند

با توجه به آن که مازاد اسید خون به واسطه مواد قلیایی خنثی می شود در
صورت زیاده روی در مصرف ترشی، بدن برای حذف اسید اضافی بناچار املاح
قلیایی بخصوص کلسیم را از استخوان ها خارج می کند که منجر به افت آن می
شود و در نتیجه زیاده روی در مصرف ترشی ها برای زنان یائسه و کسانی که
مستعد ابتلا به پوکی استخوان هستند یا کلیه سنگ ساز دارند، زیانبار است و
در سالمندان منجر به ضعف سیستم تنفسی و اعصاب شده و سرفه را شدید می کند.
همچنین لازم است بدانید شورها و ترشی ها با تحریک ترشح آنزیم های گوارشی،
غذا را بسرعت هضم می کنند و موجب افزایش تمایل افراد به مصرف مجدد مواد
خوراکی می شوند و می توانند سبب اضافه وزن شوند